fbpx

Hva koster det å foliere en bil?

Foliering av bil pris

Innhold

Få et skreddersydd tilbud på foliering av din bil!

Pris på foliering av bil varierer mye. Foliering er ikke bare foliering. Det er mange “løsninger” å velge mellom. Prisene starter på 1.000 kr for foliering av lister og opp til 40.000 kr for en komplett foliering med de beste folietypene. 

Helfoliering

Helfoliering ligger i ordet, man legger folie på hele bilen inkludert lister, dørhåndtak, vinduslister, støtfangere og speil. Bilen dekkes på samme helhetlig måte som ved en lakkering.  

Hva koster foliering av bil?

Helfoliering starter på ca 20 000 kroner for de enkleste bilene og den enkleste folien. Deretter øker prisene utifra hvilken type bil man har og hvilken type folie man velger. Foliering vil alltid være rimeligere enn lakkering og grovt regnet koster en lakkering trè ganger så mye som foliering.

Delfoliering

Delfoliering kan være mye forskjellig. Her velger man stort sett selv hvor man ønsker folien. Noen velger å foliere kun dører og sidepaneler, mens andre folierer kun tak. Ved å foliere for eksempel kun panser og tak, så får man et nytt utseende på bilen, samtidig som man beskytter den mest utsatte lakken fra steinsprut.

Pris på foliering av bil

Hva koster delfoliering?

Prisene vil variere ettersom type bil, type folie og hvem som legger folien på bilen. Grovt regnet så vil de forskjellige “delene” koste

Forskjellige typer folie

Når man tenker på en helfoliert bil, faller tankene fort på en svart matt Tesla eller BMW, gjerne med hint av karbonfiber på speil og vinger. Om du ikke ønsker den matte harry looken så er du ikke alene. Det er hundrevis av forskjellige folier med forskjellig glans og struktur, ja noen ser nesten helt ut som vanlig lakkering!

Foliering av bil pris

Folie med print brukt til profilering av biler har blitt veldig vanlig. Da kan man få printet akkurat det man ønsker å ha på folien, som f eks. heldekkende reklame for bedriften.

Et viktig punkt å huske på om man ønsker å foliere, er å estimere ca hvor lenge man ønsker å ha folien på bilen. Ønsker man å ha folien kun et par år er det unødvendig å bruke ekstra penger på en folie som har 10 års holdbarhetsgaranti, da kan man nøye seg med en folie med opp til 3 års garanti.

Få et skreddersydd tilbud på foliering av din bil!

Kvalitet og pris på foliering av bil

Når det kommer til sammenhengen mellom pris og kvalitet så henger disse to godt sammen. I dag er det dessverre veldig mange som tilbyr foliering for priser som ofte er for gode til å være sanne.

Får man for eksempel tilbud på helfoliering av en hvilken som helst bil, og prisen er under 20 000, da må man sjekke godt etter. Viktige punkt man burde sjekke etter man har fått et tilbud fra en tilbyder er:

Synes du det er vanskelig å finne svar på punktene ovenfor?

Vi i Synligbil innhenter kun tilbud fra bedrifter som oppfyller våre kriterier for garantier, forsikringer, sertfiseringer og som faktisk betaler sine montører for jobben de utfører. Fyll ut skjemaet nedenfor i dag og få et 100% uforpliktende tilbud for din bil!

5/5

Basert på 2 tilbakemeldinger for foliering av bil pris

Innhold

Få et skreddersydd tilbud på foliering av din bil!

Få skreddersydde tilbud på foliering for din bil iløpet av kort tid!

Synligbil.no logo

Få et skreddersydd tilbud på foliering av din bil!

Synligbil.no logo

Vi svarer - du spør

Send oss en gjerne epost på hei@synligbil.no om du skulle ha noen spørsmål.